Testimoniale

„ 
Hello Doctor, I am walking on the beach at the Black Sea. I’m not swimming. I like to walk with my feet in the water and just think and read a book. I’m here with one of my daughters, who is visiting from the United States and some of her friends from our town.

I want to tell you that my leg feels very, very good. It’s good therapy to walk in the sand because my leg feels so good and strong. So, I wanted to thank you again for being such a good doctor and orthopedic expert.

Thank you for all of those days and months of study and reading to make yourself more skillful and helpful. I am one of the many beneficiaries of how you have lived your life. You’re really a great doctor. But, most of all, I like the way you do your doctoring. Do you have a very good way about you and how you interact with the people, your patients, the nurses, everybody.

                     Thank you. Have a blessed day!

                                                Brad Hayes

„ 
Mulțumesc foarte mult domnului doctor Vlad Predescu, împreună cu echipa sa de medici anesteziști, kinetotrapeuți și asistenți care m-au îngrijit.

Vreau să vă povestesc cum, în trei luni și jumătate, am făcut operații la amândoi genunchii, cu proteze personalizate. Operațiile au durat aproximativ 45 minute fiecare. Recuperarea de după operații a decurs foarte bine, iar, la o luna de la acestea, am mers fără cadru și fără baston. Calmantele și medicamentele prescrise de domnul doctor Vlad Predescu le-am luat doar 20 zile de la operație.

Acum am cinci luni de la primul genunchi și două luni de la al doilea genunchi. Când am venit la control, domnul doctor s-a minunat de cât de bine merg. Am făcut deja prima plimbare prin pădure întrucât sunt dintr-o zonă de munte. Menționez că am 70 ani și sunt foarte bucuroasă ca nu mai am acele dureri insuportabile.

Mulțumesc, încă o dată, acestui doctor minunat care vorbește foarte frumos cu pacienții. Totodată, mulțumesc și kinetoterapeuților, Marian și Ciprian, care s-au ocupat de mine pentru recuperare.

                     Cu drag și respect,

                                                Marioare Dimitriu

Piatra Neamț.

„ 
Am avut norocul și deosebita plăcere de a fi operat de domnul doctor Vlad Predescu pentru proteza de șold. Operația a fost făcută în condiții excelente la Spitalul Euroclinic din rețeaua Regina Maria, vecin cu stadionul Dinamo, acolo unde mi-am petrecut o bună perioadă din viață.
Apreciez profesionalismul domnului doctor și a echipei sale, care au făcut să trec cu bine peste această încercare a vieții mele.
Am simțit multă afecțiune din partea tuturor, mai ales după operație. Chiar dacă a fost sâmbătă sau duminică, domnul doctor m-a vizitat și a supravegheat atent operația. Condițiile de spitalizare au fost excelente.
Acum, regret că nu am ascultat de sfatul domnului doctor, dat în urmă cu trei ani, de a mă opera când am fost consultat prima oară de dânsul.
Am câștigat un adevărat prieten, care se va bucura, pentru totdeauna, de simpatia mea și a familiei mele. A făcut tot posibilul să mă hotărăsc să mă operez, având în vedere frica rămasă după intervenția la celălalt șold, realizată de un alt medic în urmă cu exact patru ani, de care nu vreau să-mi amintesc.
Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce ați făcut pentru mine, având respectul meu permanent pentru dumneavoastră, cât și pentru meseria pe care o practicați.

                     Cu mult drag al dumneavoastră pacient,

                                                Tică Danilescu

„ 
Încep prin a vă adresa mii de mulțumiri pentru implicarea de care ați dat dovadă dumneavoastră și echipa, în tratarea suferinței mamei mele! Datorită dumneavoastră, astăzi mama a redevenit un om ca oricare altul și se bucură din nou de viață!

Încă de la primul consult am înteles că am întâlnit un adevărat profesionist care a ales să-și facă meseria cu tot sufletul! Ne-ați explicat stadiul afecțiunii în detaliu și care sunt căile de rezolvare, într-o manieră prietenoasă și plină de încredere și de speranță!

În data de 6 iunie, mama a fost supusă intervenției chirugicale HIP în cadrul Spitalului Ponderas. Echipa de medici condusă de dumneavoastră a depus toate eforturile ca intervenția să fie cât mai puțin traumatizantă pentru pacient, iar actul medical efectuat să fie unul la superlativ. Experiența noastră a fost una extraordinară, în condițiile în care această intervenție nu este deloc una “ușoară”! Condițiile în care operația s-a realizat și, ulterior, recuperarea la ATI și în salon au fost unele deosebite, iar îngrijirea de care a beneficiat a fost una de toată lauda!

În toată perioada de internare și, ulterior, am simțit cu adevărat ce înseamnă să fii pus pe primul loc și să fii tratat cu suflet și interes!

Domnule Doctor, sunteți un exemplu pentru noi toți, prin modul în care ați ales să vă faceți meseria! A fi un bun profesionist, fără a pierde din umanitate, înseamnă un mare câștig pentru noi, cei care am putea fi oricând în lista de pacienți!

Recomand cu încredere tuturor celor care au nevoie de “mâinile” dumneavoastră de aur pentru că aveți cea mai bună echipă și pentru că ați ales să fiți diferit și să fiți cel mai bun în ceea ce faceți!

Nu în ultimul rând, mulțumesc Lăcrămioarei Zamfirescu, este liantul perfect între noi, pacienții, și restul echipei! Un om deosebit, cu suflet mare!

Încă o dată, mii de mulțumiri, domnule doctor, și jos pălăria în fața dumneavoastră și a echipei!

                     Cu drag,

                                                Daniela Tapu Tunea

„ 

vlad-predescu-testimoniale
Avem mersu’ legănatu’
Tra la la la la la – la
De Predescu-i operatu’
Tra la la la – la

Că meniscu’i ăla frântu’
Tra la la la la la – la
Și nu pot s’ating pământu’
Tra la la la – la

Ligamentu’ ‘ncrucișatu’
Tra la la la la la – la
M-a făcut să urăsc patu’
Tra la la la – la

Dar mă pun eu pe picioare
Tra la la la la la – la
Și-am să plec în alergare
Tra la la la – la

                                              Corul fetelor de la Ponderas

(Paciente din Brasov pe melodia Fetelor de la Căpâlna)

„ 
Mă numesc Aurica Necula și scriu aceste rânduri cu profundă recunoștință și apreciere pentru domnul doctor Predescu, singurul medic din București care a vrut să mă reopereze după ce un alt medic și-a dovedit incompetența, în cazul meu.
Menționez că, înainte de a merge la dânsul, am fost la alți 11 medici,din alte 11 spitale din București, și nimeni nu a vrut să repare ceea ce un alt medic a stricat. Cu răbdare, profesionalism și optimism, domnul doctor a făcut tot posibilul astfel încât astăzi să pot merge.

Diagnosticul meu este gonartroză, iar intervenția a fost făcută în doi pași: o operație în care mi s-a scos proteza inițială și a fost pusă una de revizie, în data de 19.09.2016, și o altă intervenție când a fost schimbată proteza de revizie cu cea definitivă, în data de 19.06.2017. Menționez că, în momentul în care am ajuns la domnul doctor, aveam pseudomonas și stafilococcus epidermidis, iar cu tratament adecvat, am reușit să scap de aceste bacterii, astfel încât, înainte de intervenția finală, analizele mele erau bune, pentru prima dată în patru ani. În prezent, fac recuperare și mă simt foarte bine. Il recomand pe domnul doctor atât tuturor celor care și-au pierdut speranța în vindecare, cât și celor care doresc o intervenție reușită din prima.

                     Multă sănătate, domnule doctor! Sunt recunoscătoare că v-am întâlnit!

                                              Aurica Necula

„ 
Predescu, I want to write and thank you for doing such a great job on my hip surgery.
I’m very, very thankful for your expertise in orthopedics, the way you are with people, the way you were with my grandchildren, the way you are with your patients like me, you’re really a good doctor! I have less pain now in my leg than I did before the surgery. Before the surgery, I could not even put my shoe on my left foot.
But now, after just three weeks, I can already put my shoe and my sandals on. I can say more good things, but I just wanted to take a moment and tell you I’m doing very good, thanks to you. God bless you!

                     Thank you. Have a blessed day!

                                                Brad Hayes

„ 
Mă numesc Nicoleta Niță și am am avut o operație de artroplasie genunchi drept cu proteză totală cimentată personalizată Zimmer Nexgen și ciment cu antibiotic, realizată de către domnul doctor Vlad Predescu.

Intervenția a avut loc pe 25 ianuarie 2016, la Spitalul Euroclinic, durata sa fiind de o oră și 20 de minute. În urma intervenției am avut rezultate nemaipomenite și sunt foarte mulțumită de evoluția avută.

Menționez faptul că domnul doctor Vlad Predescu și echipa sa au dat dovadă de profesionalism, suflet, dedicare față de pacient și grijă permanentă pe tot parcursul intervenției și a recuperării.

Mă simt minunat și am uitat de durerile și calvarul îndurate înainte de intervenție. Il recomand tuturor celor care doresc să apeleze la dânsul pentru o astfel de intervenție, fiind un doctor dedicat profesiei sale.

                     Vă doresc o zi plăcută

                                                Nicoleta Niță

„ 
După ani de zile de dureri, suferințe și multe tratamente făcute pentru coxartroză la ambele picioare, am aflat că există un mare om, un adevărat DOCTOR care face sacrificii mari, foarte mari. Dr. Vlad Predescu vine în fiecare vineri din București la Brașov acordând consultații la Clinica Regina Maria. Pentru că am avut de multe ori dezamăgiri și multe umilințe, eram tare reticient, gândindu-mă că iarăși o să mă întâlnesc cu oameni de fier care lovesc fără milă în suferința celor care caută cu disperare o alinare.

De data aceasta, nu a mai fost așa, de la prima consultație ne-am simțit cu adevărat în mâinile unui doctor puternic, care a învățat să ofere tratamente, vindecare, alinare și multă atenție unui bolnav atunci când este disperat după alinarea durerilor. A sosit ziua operației (trăiam clipe de frică pentru că aveam multe experiențe urâte trăite în acest domeniu) și totul a fost perfect, operația fără dureri, totul reușit, cu adevărat mâinile domnului doctor Predescu execută o mare artă, de înalt profesionalism.

După patru zile de spitalizare am plecat acasă pe picioare și fără dureri, iar din acel moment eu nu am mai știut de durerile groaznice de care suferisem noapte și zi, pe care nu o să le pot uita ușor. Acum, nu pot decât să-i mulțumesc mult, eu și familia mea (care nu e mică) domnului dr. Vlad PREDESCU pentru că voi putea merge fără dureri ca să-mi văd copiii și nepoții. Oamenii din Brașov și din toată țara se bucură mult că existați și faceți minuni prin munca, profesionalismul și devotamentul pentru meseria și pacienții dumneavoastră.

Dumnezeu să vă binecuvânteze mâinile cu care faceți atât de mult bine, multă sănătate și muuuuult succes să aveți în tot ceea ce faceți. Noi vă iubim pentru toată munca făcută cu atâta perfecțiune și așa de mare dăruire pentru oameni. Domnule doctor, nu uitați niciodată că oamenii din țara aceasta au mare nevoie de dumneavoastră.

Vă mulțumim cu mult respect, ați adus multă bucurie în familia noastră și vă dorim să aduceți și mai multă bucurie în multe inimi triste de români.

                     Mult succes vă dorim,

                                                Familia Rotopanescu

„ 
Domnului doctor ortoped Vlad Predescu, un doctor de excepție!

Mă numesc Violeta Isdrăilă, am 58 ani și m-am operat la Spitalul Ponderas, Regina Maria, în mai 2017.

Am cerut părerile mai multor doctori, de la mai multe spitale din Capitală, pentru o artoplastie genunchi, reprezentând un oarece risc, având mai multe boli: poliartrită, insuficiență venoasă, diabet, hipertensiune și o infecție urinară greu de stăpânit.

Un doctor renumit de la un spital din București mi-a spus că nu pot fi operată, deoarece din cauza insuficienței venoase nu mi se închide operația, că valorile Proteinei C sunt prea mari, că infecția urinară nu ne lasă, chiar dacă uroculturile erau neconcludente. Practic, eram o pacientă cu riscuri.

După artoplastia făcută de domnul doctor Predescu, operația s-a închis la 14 zile de la externare, iar din spital, după 5 zile de exerciții cu un aparat, am ieșit cu o îndoire a piciorului de 110 grade.

Am întâlnit, din prima clipă, un doctor și, mai ales, un OM care inspiră siguranță, profesionalism, modestie, implicare totală, comunicare, optimism. Nu avea nimic din aroganța altor medici, avea răspuns prompt la orice întrebare și, cu deosebită răbdare pentru un om atât de ocupat, mă încuraja să-i pun întrebări legate de operațe, de influența bolilor pe care le aveam.

Nefiind din București și la o distanță măricică de Capitală, l-am sunat, după operație, de mai multe ori, întrebându-l detalii despre exercițiile pe care trebuia să le fac, mi-era teamă să duc în mână și o sticlă de apă de 1 l. Mi-a răspuns și când era în trafic, iar dacă era în operație sau prea ocupat, mă suna dânsul peste câteva ore sau a doua zi. Niciodată nu am rămas fără răspuns.

Recomand cu căldură acest doctor minunat și toată echipa: doctori, asistente, personalul de la internări!

                     Mult succes în tot ceea ce faceți,

                                                Violeta Isdrăilă

„ 
Buna ziua,

Pe această cale, doresc să îi mulțumesc d-lui. Dr. Vlad Predescu pentru atenția și
grija arătată mamei mele, Rodica Gherlan.
Mama mea a fost diagnosticată cu artroză la umărul drept în urmă cu mai mulți ani.
Deși am încercat tot ce se putea pentru a împiedica deteriorarea articulației
(fizioterapie, tratament cu ozon, infiltrații etc.), mama ajunsese să nu mai poată
folosi mâna dreapta aproape deloc, iar durerile erau foarte mari. Singura soluție,
în acest caz, s-a dovedit a fi operația. Domnul Dr. Vlad Predescu ne-a explicat
foarte bine riscurile și beneficiile unei astfel de operații, iar, astfel, decizia a
fost luată.
Mama mea, în vârstă de 75 ani, a fost operată în data de 20 februarie 2017, la
spitalul EUROCLINIC REGINA MARIA, de către dl. Dr. Vlad Predescu și i s-a pus o
proteză inversă la umărul drept. Recuperarea a început chiar de a doua zi, un
fizioterapeut trecând, în fiecare zi, pe la ea pentru a începe exercițiile.
În toate cele cinci zile cât a fost internată, dl. Dr. Vlad Predescu a trecut în
fiecare zi pe la ea, pentru a urmări evoluția și, de fiecare dată, ne-a răspuns cu
amabilitate la toate întrebările, indiferent cât de aglomerat era (noi fiind foarte
îngrijorați, mai ales ținând cont de vârsta mamei mele și faptul că operațiile de
protezare umar sunt rare la noi în țară).
Totul a decurs foate bine, în două săptămâni de la operație durerea se remisese
aproape complet, iar mama a început fizioterapia.
Acum, la șase luni de la operație, mama nu mai are dureri, poate mânca cu mâna
dreaptă, poate duce mâna la ceafă, își poate desfășura activitățile cotidiene de
bază (poate pune chiar rufele la uscat pe sârmă, lucru la care nici nu visam în urmă
cu șase luni).
Nu cred că se poate descrie în cuvinte bucuria pe care o resimțim acum și de aceea
îi suntem foarte recunoscători d-lui Dr. Vlad Predescu pentru tot ce a făcut pentru
mama mea.
Sfătuim pe toată lumea care are astfel de probleme să își învingă teama și să meargă
la un control la dl. Dr. Predescu, pentru că rar întâlnești un om atât de amabil și
care să îți răspundă la toate întrebările, chiar dacă pe unele le repeți de 3-4 ori
pentru a fi sigur că ai înțeles bine răspunsul.

                     Mulțumesc, încă o dată, pentru tot,

                    Simona Bidea

Fiica dnei. Rodica Gherlan