0737.507.907

Doctorul Vlad Predescu primește acreditarea internațională pentru intervențiile minim invazive din sfera ortopedică

Doctorul Vlad Predescu primește acreditarea internațională pentru intervențiile minim invazive din sfera ortopedică

Dr. Vlad Predescu, medic primar Ortopedie şi Traumatologie și Doctor în Ştiinţe Medicale, Coordonatorul Secției de Ortopedie și Traumatologie sportivă din Ponderas Academic Hospital, a primit acreditarea internațională pentru excelența în siguranța și eficiența intervențiilor chirurgicale minim invazive, distincție oferită de Surgical Review Corporation din Statele Unite ale Americii.

Astfel, doctorul Predescu realizează realizează intervenții chirurgicale laparoscopice sau robotice care permit o precizie mai mare în actul chirurgical, cu ajutorul unor incizii mult mai mici. Iar acest lucru se traduce, pentru pacienți, printr-o recuperare mai ușoară, complicații minime și un timp redus de spitalizare, comparativ cu chirurgia clasică.

De menționat că această importantă distincție este a doua primită de doctorul Predescu din partea renumitului institut american, după ce, în urmă cu doi ani, medicul chirurg a fost primul ortoped din România care a fost certificat drept Chirurg de Excelență în Chirurgie Ortopedică.

Mai exact, acreditările SRC certifică calitatea serviciilor, siguranța actului medical și rezultatele foarte bune obținute constant de către echipa medicală. În Centrul de Excelență în Chirurgie Ortopedică, pacienții beneficiază de un bloc operator dotat cu tehnologie de ultimă generație și de circuite de siguranță medicală acreditate internațional. Astfel, doctorul Vlad Predescu și echipa sa au fost primii din România care au efectuat osteotomii personalizate de genunchi, aceștia fiind recunoscuți pentru intervențiile chirurgicale de protezare extrem de precise, cu ajutorul planningului computerizat (ortopedie digitalizată).

Programează o consultație

Programează-te pentru o consultaţie prin telefon sau email:

sau trimite un mesaj prin formularul de mai jos și așteaptă să fii contactat: