0737.507.907

Poate fi proteza de genunchi „croita” pe talia ta, asa cum un croitor iti face o haina?

Poate fi proteza de genunchi „croita” pe talia ta, asa cum un croitor iti face o haina?

Dl. Dr. Vlad Predescu, Medic Primar Ortopedie si Traumatologie, Spitalul Euroclinic, a fost invitat marti, 29.10.2013, la emisiunea „Traieste sanataos” moderata de Simona Balanescu. Dl. Dr. Predescu a discutat si raspuns la intrebarile telespectatorilor despre afectiunile genunchiului si tratamentul chirurgical in cazul artrozei  genunchiului.

Cand un pacient se prezinta cu o artroza avansata a genunchiului, mersul lui este deja compromis: nu mai are mobilitate, iar genunchiul doare in permanenta. (…) Dupa operatia de protezare, durerile dispar si progresiv, pe parcursul recuperarii, se reia mersul normal si se reface axul membrului, piciorul devenind drept. Toata mobilitatea se recastiga.” a subliniat Dl. Dr. Predescu beneficiile imediate majore pe care le are un pacient in urma operatiei de protezare.

Insa fiecare articulatie a genunchiului este diferita si de aceea trebuie gasite metode personalizate de tratament. E ca si cum un croitor  iti face un costum exact pe talia ta.

Proteza personalizata de genunchi este o tehnologie moderna prin care chirurgul stie inainte de a intra in sala de operatii cum ar trebui sa fie proteza si ce probleme ar putea aparea intraoperator. El intra deja pregatit, are solutiile dinainte, iar asta ii permite sa scada rata erorilor foarte mult, apropiindu-se de o rata de succes de 100%” a remarcat Dl. Dr. Vlad Predescu avantajul esential al utilizarii acestei tehnologii moderne de artroplastie totala de genunchi.

Sursa: https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/poate-fi-proteza-de-genunchi-croita-pe-talia-ta-asa-cum-un-croitor-iti-face-o

 

Programează o consultație

Programează-te pentru o consultaţie prin telefon sau email:

sau trimite un mesaj prin formularul de mai jos și așteaptă să fii contactat: