0737.507.907

Infiltrații cu acid hialuronic

Infiltrații cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este un polizaharid care se află, în mod normal, în organismul nostru. Substanța care este folosită pentru infiltrații este una sintetică, cu aceleași proprietăți terapeutice precum cel natural.

Tehnica folosită de medicul ortoped presupune injectarea direct în articulația genunchiului a acestor preparate sintetice de acid hialuronic, care tind să substituie lichidul articular, aflat într-un volum redus în formele avansate de artroză.

Efectul este de lungă durată, ducând la ameliorarea durerilor și a ede-mului local, dar și la refacerea lichidului sinovial, stimulând producția proprie de acid hialuronic.

În funcție de caracteristicile produsului de acid hialuronic ales, tratamentul consta fie din trei injecții real-izate la interval de o săptămână, fie dintr-o singură infiltrație. Injecțiile se efectuează în cabinetul me-dicului ortoped, nefiind necesară internarea în spital.

Tratamentul cu acid hialuronic este recomandat în ameliorarea simptomelor artrozei genunchiului, scăzând necesarul de medicamente antiinflamatoare și antialgice.

Programează o consultație

Programează-te pentru o consultaţie prin telefon sau email:

sau trimite un mesaj prin formularul de mai jos și așteaptă să fii contactat: